Evenimentul ZileiSocialCe se întâmplă cu victimele deratizării din Timișoara. Decizie de ultimă oră

Ce se întâmplă cu victimele deratizării din Timișoara. Decizie de ultimă oră

Ce se întâmplă cu victimele deratizării din Timișoara. Decizie de ultimă oră
O operațiune aparent banală a transformat viața unor timișoreni într-un calvar: zeci de oameni au fost intoxicați în urma unei deratizări efectuate într-o scară de bloc. 

Nu mai puțin de 45 de oameni – dintre care 32 de copii sunt internați în spitalele din Timișoara, după ce la sfârșitul săptămânii trecute, în blocul în care locuiesc, a fost făcută o deratizare. În prezent, starea de sănătate a pacienților este bună spun medicii, care au dezvăluit că majoritatea persoanelor din blocul cu pricina au apelat la serviciile medicale din panică, nemanifestând neapărat simptome.

În schimb, trei oameni – dintre care un bebeluș de doar zece zile și un copil din blocul respectiv au murit în urma substanțelor utilizate pentru deratizare. Necropsia a confirmat faptul că cei doi copii au murit în urma intoxicaiei cu o substanță foarte toxică.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai departe, sunt așteptate rezultatele analizelor toxicologice ale probelor recoltate din blocul din Timișoara și în funcție de acestea, pacienții vor fi lăsați să revină la propriile locuințe, notează Radio România Actualități.


Accesează: