Evenimentul Zilei > Social > Ce se întâmplă cu pensiile după căderea Guvernului. „Avem cifre!”. News alert
Ce se întâmplă cu pensiile după căderea Guvernului. „Avem cifre!”. News alert

Ce se întâmplă cu pensiile după căderea Guvernului. „Avem cifre!”. News alert

Marius Budăi, ministrul Muncii în cabinetul Dăncilă a dezbătut cu profesorul unviersitar Dumitru Borțun și deputatul PNL Dan Vâlceanu despre deficitul bugetar, respectiv bugetul pentru plata pensiilor și a salariilor.

Băgat în corzi de către Dan Vâlceanu și Dumitru Borțun, Marius Budăi a declarat că nu există probleme cu bugetul de pensii. Astfel, noul guvern nu va avea motive pentru care să se abată de la promisiunile făcute de PSD.

„Am contrazis și vom discuta despre cifre. Se vorbește despre o gaură de 8-9 miliarde la bugetul de pensii… Dar eu vă spun că banii pentru plata pensiilor sunt cuprinși în buget. Vom prezenta toate cifrele buget si vom vedea acum cum ‘greaua moșteniere’ va fi gestionată de Guvernul Orban”, a declarat Marius Budăi la Digi 24.

Pensiile vor fi majorate

Marius Budăi insistă că Guvernul va face lumină în acest caz, după ce va discuta cu cifrele pe masă.

„Eu vă spun că nu o să facem așa cum au făcut colegii din opoziție, care din februarie au strigat că nu, nu mai sunt bani de salarii și de pensii. Pensiile au fost plătite și vor fi majorate. Avem cifre pe care le vom pune pe masă!”, a completat Budăi pentru sursa citată.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: