Această carantină și izolare la domiciliu i-au aprofundat tinerei actrițe sentimentele de nostalgie și melancolie, căci a început să depene amintiri în public.

Iar cum Catrinel este o fire nostalgică, și-a adus aminte de „tinerețe” și a postat pe pagina sa de socializare o „amintire” din 2008, de la o ședință foto care a avut loc în Miami.

Fotografia cu ea complet goală, senzuală, corpolentă și sexy le-a tăiat răsuflarea tuturor fanilor de pe rețeaua de socializare.

La descrierea postării, actrița a scris și un mesaj încurajator pentru aceste vremuri tulburi. „Ne vom întoarce să mutăm munții!” (Torneremo a spostare i muri-traducere adaptată).

Lidia Buble, Sore, Laura Cosoi și Alina Ceușan  i-au adus aprecieri și complimente.

Deși a trecut doar un an de când a devenit mamă, Catrinel a revenit la silueta impecabilă și profesează în continuare ca model și ca actriță.

Apare în pictoriale foarte sexy și a jucat de curând în filmul „La Gomera”. Catrinel, cunoscută în străinătate cu numele de Catrinel Marlon, și-a început cariera încă din adolescență, iar de ani buni își împarte viața între România, Italia și Statele Unite ale Americii.

Catrinel Menghia a fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011. Din 2012 aceasta este într-o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico. Cei doi au împreună o fiică, născută în februarie 2019, potrivit cancan.ro