Cei doi au profitat de bunăvoinţa unui preot și au inventat, timp de 2 ani, diverse cazuri urgente sociale pentru a obține bani de la acesta.

Românii au fost ajutaţi pentru a-şi duce planurile la îndeplinire de Jenifer JJ , în vârstă de 25 de ani.

Victima este preotul din localitatea O Barco de Valdeorras, în vârstă de 82 de ani, care a fost păgubit de peste 100.000 de euro în ultimii doi ani.

Cei care au descoperit înşelătoria au fost nepoţii preotului care au anunţat Garda Civilă

La scurt timp după s-au stabilit în localitate, cuplul de români a mers la biserică în căutarea de ajutor financiar, pe lângă hrană și îmbrăcăminte. Ei s-au plâns că sunt săraci și nu le ajung banii. Preotul nu a stat pe gânduri și i-a ajutat încă de la început. După ce au câștigat încrederea bătrânului, cei doi români au început să inventeze fel de fel probleme cu care se confruntă membrii familiei lor.

Astfel, timp de doi ani, românii au inventat diverse boli grave sau evacuări din locuință. Mai mult, ei i-au spus preotului că membrii familiei nu au ce mânca și dorm pe străzi. Fără să bănuiască nimic, preotul a continutat să le dea sume importante de bani.

Românii au fost prinşi exact în momentul în care depuneau la bancă o sumă importantă de bani pe care o luaseră de la preot, potrivit stiridiaspora.ro

Te-ar putea interesa și: