Baba Vanga și-a pierdut văzul la vârsta de 12 ani, iar de atunci a fost binecuvântată cu un dar de la Dumnezeu, acela de a putea prezice. Printre cele mai remarcabile previziuni ale sale sunt: ascensiunea ISIS, Brexit și atacul terorist din 11 septembrie asupra World Trade Center din New York, SUA.
Vangeliya Pandeva Gushterova (Baba Vanga) s-a născut în 1911, iar cea mai mare parte a vieţii a petrecut-o în munții bulgari Kozhuh. În timpul vieții sale, se spune că a dezvoltat puteri incredibile cu privire la viitorul omenirii.

Baba Vanga a prezis că sfârșitul lumii va veni în anul 5079

Chiar înainte să moară, Baba Vanga a spus despre anul 2021 că este anul în care se va găsi tratamentul miraculos pentru cancer: „La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua în care cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”.
Deși a făcut multe preziceri în timpul vieții sale, Baba Vanga a fost cunoscută la nivel mondial după moartea sa în 1996, când submarinul nuclear rus Kursk s-a scufundat doar patru ani mai târziu. Înainte de moartea sa, Baba Vanga a prezis că Kursk va fi inundat, dar la vremea aceea mulți credeau că vorbește despre orașul Kursk din vestul Rusiei. Mai mult, Baba Vanga a prezis președinția lui Barack Obama din 2008 şi retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE