Evenimentul Zilei > Politica > Ce-a fost și ce a ajuns! PSD, în prăbușire totală. Umilințe pentru membrii de partid
Ce-a fost și ce a ajuns! PSD, în prăbușire totală. Umilințe pentru membrii de partid

Ce-a fost și ce a ajuns! PSD, în prăbușire totală. Umilințe pentru membrii de partid

După scandalul de zilele trecute, în care două jurnaliste au acuzat că li s-ar fi furat banii din genț, la o conferință susținută la sediul central al Partidului Social Democrat, o nouă veste tulburătoare vine din această direcție.

Se pare că PSD a ajuns la fundul sacului și nu mai are bani să-și plătească oamenii.  Salariile angajaților din partid au venit cu întârziere în luna ianuarie, potrivit unor surse din interiorul formațiunii politice, citate de ziare.com.

Contul partidului ar fi rămas aproape gol la începutul acestui an, iar gaura din vistieria PSD a fost atât de mare încât nu a existat un fond de rezervă pentru plata salariilor angajaților, susține site-ul de știri.

De asemenea, noua conducere PSD a început să concedieze o parte din personalul angajat în ultimii ani.

Întârzierea salariilor a devenit una acută până la sfârșitul lunii ianuarie, deoarece Autoritatea Electorala Permanentă nu a virat subventia, informează Ziare.com.

Autoritatea a anunțat, pe 28 ianuarie, că PSD va primi peste 7,1 milioane de lei ca subvenție – bani publici. PSD a virat banii către angajați după trei zile, vineri 31 ianuarie, dar în unele conturi banii au ajuns la începutul lunii februarie.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: