Evenimentul Zilei > Social > Cazul „Caracal” la Baia Mare. Suspectul în cazul dispariției elevei, reținut
Cazul „Caracal” la Baia Mare. Suspectul în cazul dispariției elevei, reținut

Cazul „Caracal” la Baia Mare. Suspectul în cazul dispariției elevei, reținut

Ancheta în cazul dispariției elevei de 18 ani de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Baia Mare intră în linie dreaptă.

Reamintim că vineri seară, pe 6 martie, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată în legătură cu dispariția unei fete. Tânara în vârstă de 18 ani plecase de acasă și de atunci nu a mai fost zărită, părinții alertând disperați autoritățile.

Oamenii legii au dispus constituirea unei echipe de cercetare, formată din polițiști de investigații și criminaliști. S-au efectuat ample activități de căutare și investigare, în caz fiind înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Carmen-Andreea Tătăran a fost găsită moartă, trupul ei fiind aruncat pe un câmp din localitatea Dorolț (județul Satu Mare).

La 8 martie, pe baza materialului probator, polițiștii IPJ Maramureș au dispus efectuarea urmăririi penale față de un suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Măsura a fost confirmată de procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Luni, 9 martie 2020, la orele 04.20, prin ordonanță s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor! Conform jurnalmm.ro, probele administrate conțin indicii care conduc la presupunerea rezonabilă că persoana vătămata a fost victima unei infracțiuni contra vieții, comisă la data de 5 martie 2020.

Din câte se pare, principalul suspect este un tânăr cu care Carmen-Andreea Tătăran se întâlnise de câteva ori. Cristian Cardoș are 21 de ani și a fost reținut în noaptea de duminică spre luni chiar când încerca să fugă din țară prin PTF Petea. El le-a spus anchetatorilor că urmărea să ajungă în Olanda.