Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Dezvăluiri de ultima oră: Cine blochează ancheta în cazul Luizei Melencu
Cazul Caracal. Dezvăluiri de ultima oră: Cine blochează ancheta în cazul Luizei Melencu

Cazul Caracal. Dezvăluiri de ultima oră: Cine blochează ancheta în cazul Luizei Melencu

Familia Luizei Melencu afirmă că procurorii nu cercetează dispariția adolescentei deoarece ar fi implicate rețele de traficanți

Dezvăluire bombă în cazul Caracal, făcută de familia Luizei Melencu!

Mama și bunicul Luizei Melencu afirmă că procurorul  Vasilescu, care se ocupă de anchetă, le-ar fi spus că se oprește de un zid, care ar fi chiar rețelele de traficanți, anunță  antena3.ro.

Cei doi susțin în continuare că Luiza trăiește și sunt nemulțumiți de modul in care decurge ancheta. Mărturisirea familiei Luizei Melencu a fost făcută după ce colegele de clasă ale fetei au dat declarații procurorilor.

”După șase luni, vă dați seama. Dânșii vor acum să ajungă ceva. În trei luni nu au făcut nimic. Domnul Vasilescu a zis că îl oprește un zid. El a zis că nu există nicio pistă și îl oprește un zid.”, a declarat mama Luizei.

„Azi am văzut aceste fete minunate. Prietenele Luizei. Și Luiza trăia aceleași sentimente că fetele astea. Vreau că toată lumea să afle adevărul. Fetele nu sunt moarte, fetele sunt traficate și trăiesc. Acești procurori de la Craiova nu și-au făcut datoria. Zidul se numește rețele de traficați, e simplu”, a declarat  bunicul Luizei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: