Evenimentul Zilei > Justitie > Cazul Caracal. Cumpănașu a izbucnit, după decizia judecătorilor: „Astăzi s-a dat liber la violuri și trafic de persoane!”
Cazul Caracal. Cumpănașu a izbucnit, după decizia judecătorilor: „Astăzi s-a dat liber la violuri și trafic de persoane!”

Cazul Caracal. Cumpănașu a izbucnit, după decizia judecătorilor: „Astăzi s-a dat liber la violuri și trafic de persoane!”

Alexandru Cumpănașu a reacționat dur după ce judecătorii Tribunalului Olt au respins, astăzi, cererile și excepțiile ridicate în dosarul Caracal, constatând legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul întocmit de DIICOT.

Cumpănașu susține că instanța a acceptat politic un rechizitoriu care, potrivit spuselor sale, nu are niciun element concret.

„SISTEMUL A DECIS ȘI A ÎNVINS! Dragi români, nu am energie pentru un mesaj lung. Astăzi pur și simplu ideea de DREPTATE ȘI JUSTIȚIE A MURIT ÎN ROMÂNIA! După cum am declarat aseară la România TV, ERAM FERM CONVINS că instanța va trimite dosarul mai departe! Unde? La Craiova! Acolo unde justiția nu are nimic în comun cu DREPTATEA! Astăzi încă un episod jalnic s-a consumat: o instanță a acceptat politic un rechizitoriu fără măcar un element concret! UNUL! Deși Dincă a recunoscut că nu le-a ucis este și acum neîntrebat de nimeni ce a făcut cu ele și este trimis în judecată!”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Pe de altă parte, el a adăugat că statul vrea ca familia Alexandrei să-i facă acesteia slujba de înmormântare.

„Am avut dreptate prin mărturia lui și este o reparare morală față de mine și familia mea. Și?! Ce s-a întâmplat de fapt cu Alexandra?! Cine mai are încredere în aceste instituții de acum înainte? Nu contează asta ci ACOPERIREA unor oameni. Atât!

În realitate, STATUL VREA SĂ-I FACEM SLUJBĂ ALEXANDREI DE ÎNMORMÂNTARE ȘI SĂ MAI TĂCEM O DATĂ! POATE LA UN MOMENT O MARE PARTE DIN ROMÂNI CÂND VOR TRECE PRIN SITUAȚII SIMILARE ÎȘI VOR ADUCE AMINTE CA AU AVUT O ȘANSĂ PENTRU O ALTFEL DE ȚARĂ! Eu nu mai vreau să lupt pt cine nu merită și s-a condamnat singur la O ȚARĂ DE SCLAVI! Felicitări dragi români pentru votul din 10 Noiembrie! Unde este ANALFABETA SĂ VĂ APERE DREPTURILE? Unde sunt restul? Din păcate NU am ieșit din feudalism și mă gândesc bine dacă voi mai continua în mod sinucigaș să mai lupt pt voi‼️Astăzi s-a dat liber la violuri si la trafic de persoane!”, a conchis Cumpănașu.

Lovitură năucitoare în Dosarul Caracal. Toate speranțele au fost spulberate

Magistraţii Tribunalului Olt au respins miercuri, în camera preliminară, cererile şi excepţiile ridicate în dosarul „Caracal” şi au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriu de către parchet, respectiv DIICOT.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Olt, judecătorul Gabriel Arabelea, soluţia pronunţată miercuri poate fi contestată în termen de trei zile de la comunicare.

Judecătorul a explicat, pentru AGERPRES, că după rămânerea definitivă a soluţiei se va stabili termen în cauză pentru a începe judecata pe fond.

Familiile Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu au solicitat judecătorului de cameră preliminar, pe 20 mai, retrimiterea rechizitoriului la procurori, în vederea completării urmăririi penale, termenul pentru deliberare şi pronunţare fiind 3 iunie.