Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Au apărut imagini în premieră cu Luiza în momentul răpirii. Ce făcea tânăra
Cazul Caracal. Au apărut imagini în premieră cu Luiza în momentul răpirii. Ce făcea tânăra

Cazul Caracal. Au apărut imagini în premieră cu Luiza în momentul răpirii. Ce făcea tânăra

Luiza Melencu, adolescenta care a dispărut în luna aprilie, după ce a fost luată la ocazie de presupusul criminal Gheorghe Dincă, vorbea la telefon în momentul în care s-a urcat în mașina inculpatului.

„Pe camera de supraveghere din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie.

Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut duminică, 14 aprilie 2019, iar familia sa speră că fata este încă în viață, chiar dacă criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o și pe ea.

Fata a mers să scoată bani de la un bancomat, fiindcă primise bani de la mama sa, plecată în străinătate, iar de atunci nu a mai văzut-o nimeni.

FOTO

Mihaela Luiza Melencu

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: