Tânăra a apelat serviciul 112 din cauza unei sângerări la nivel vaginal. Iniţial, femeia le-a spus cadrelor medicale că avea o problemă la nivelul vaginului şi folosea un spray special pentru a trata zona, iar în weekend, din greşeală, ar fi introdus capacul în vagin şi nu l-a mai putut scoate.

Pentru că varianta ei nu părea prea plauzibilă, aceasta a recunoscut la spital că şi-a introdus în mod voit un spray odorizant, iar capacul a rămas blocat în interior. Speriată şi cu dureri tot mai mari, femeia a apelat la ajutorul medicilor.

„Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, scrie monitorulbt.ro.

Ulterior, aceasta a fost exterantă, urmând să revină la un control după 30 de zile, însă starea ei era una bună. Cazul, deşi şocant, nu este pe atât de rar pe cât ar putea părea.