Un bărbat din districtul Huaiyang, China a crezut că, în sfârşit, şi-a găsit fericirea alături de o femeie cunoscută online. La scurt timp după ce s-au şi întâlnit, ea i-a spus că este însărcinată, iar bărbatul şi familia acestuia au fost foarte încântaţi, însă, la câteva zile după ce s-a stabilit data nunţii, femeia a fugit. De ruşine ca lumea să nu afle de mireasa fugară, bărbatul nu a raportat incidentul la poliţie. 

În aceeaşi perioadă, un vecin a depus o plângere la poliţie împotriva unei femei cunoscute online care l-a păcălit să-i dea 31.000 yuani, apoi a dispărut fără urmă. Poliţiştii au încercat să-I întindă o capcană, însă, în locul unei femei fermecătoare, a apărut un bărbat, identificat ca Miao Songtao de 27 de ani.

În urma percheziţiilor desfăşurate în casa bărbatului, poliţia a reuşit să dezlege enigma după ce au descoperit numeroase peruci, fuste şi accesorii feminine. Bărbatul de 27 de ani a mărturisit că a păcălit 11 bărbaţi, iar în ultimul an a sustras de la aceştia mii de yuani, inclusiv pe cel cu care urma să se căsătorească.

După rezolvarea acestui caz, autorităţile se mai confruntă cu o singură problemă: cum a reuşit acest bărbat să păcălească 11 parteneri că este femeie?! 

 

Citește și: