Cazul tinerei A.C., din județul Iași ar putea aprinde imaginația oricărui iubitor al teoriilor despre viața de dincolo de moarte și care ar putea fi tratat de scenariștii filmelor cu fantome. Cu atât mai mult cu cât descoperirea a fost făcută chiar înainte de a se căsători.

La vârsta de 31 de ani, tânăra a luat o hotărâre foarte importantă pentru viața ei și a decis să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Doar că n-a fost chiar așa simplu precum se aștepta.

Astfel, chiar cu prilejul ceremoniei, mare i-a fost surpriza când ofițerul stării civile, care a vrut să-i treacă în certificatul de naștere mențiunea „căsătorit” a tras-o într-o parte și, alb la față, ca și cum s-ar fi aflat în fața unei fantome, i-a arătat actul de stare civilă. A.C. figura ca decedată și, mai mult, conform celor înscrise, decesul se petrecuse cu o lună înainte de ziua ei de naștere.

„Pe data de 13 iunie 2019, tinerei i-a fost eliberată cartea de identitate. Pe 28 septembrie 2019, A.C. s-a căsătorit în municipiul Iași. Cu prilejul efectuării mențiunii de căsătorie pe marginea actului de naștere al numitei A.C., petenta a constatat că, în actul de naștere, era înscrisă mențiunea de deces înregistrat la Primăria comunei Bârnova din județul Iași”, au afirmat cei de la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor, citați de BZI.ro, care a descoperit povestea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE