Cauţi un job în construcţii? Târg de locuri de muncă special, la Constanţa

Cauţi un job în construcţii? Târg de locuri de muncă special, la Constanţa

Un târg de locuri de muncă dedicat exclusiv sectorului construcţiilor va avea loc în perioada 21-22 iunie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Printre companiile de profil care au confirmat participarea se numără SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonomă de Drumuri şi Poduri. Locurile de muncă puse la dispoziţie de companii fiind variate, de la zidar, faianţar, dulgher, fierar-betonist până la maistru, inginer sau şef de şantier.

Companiilor prezente la târg li se va asigura, în mod gratuit, spaţiu expoziţional cu posibilitatea de personalizare. Vizitatorii târgului au acces liber şi vor avea posibilitatea de a-şi realiza un CV în format Europass şi de a se înscrie pe portalul de recrutare dedicat exclusiv sectorului de construcţii, picas.ro.

Târgul de locuri de muncă dedicat sectorului de construcţii este cel de-al doilea organizat şi face parte dintr-o serie de patru astfel de evenimente. Târgurile sunt realizate în cadrul proiectului "Centre PICAS – Puncte de Informare, Consiliere şi Asistentă Specializată pentru şomerii şi persoanele în căutarea unui loc de muncă din sectorul de construcţii", cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, "Investeşte în oameni!".

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajutor pentru şomerii din 16 judeţe

Proiectul Puncte de Informare, Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru şomerii din sectorul de construcţii (PICAS) este implementat de Casa de Meserii şi Construcţii (CMC) în parteneriat cu Sempla SRL (partener transnaţional din Italia) şi Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM) şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Perioada de implementare a proiectului este septembrie 2010 – august 2013 şi se adresează şomerilor si persoanelor în căutarea unui loc de muncă în construcţii din 16 judeţe (Bucureşti, Ilfov, Teleorman, Prahova, Călărasi, Braşov, Alba, Mureş, Sibiu, Iaşi, Suceava, Neamţ, Bacău, Galaţi, Brăila, Buzău, Constanţa). În plus există patru centre regionale (Bucureşti, Brasov, Galaţi şi Iaşi) unde persoanele pot fi sprijinite în demersurile lor de a-şi găsi un loc de muncă în construcţii.