Cine este femeia care i-a schimbat viața lui Cătălin Crișan. Cum l-a pus pe picioare pe artist

Cine este femeia care i-a schimbat viața lui Cătălin Crișan. Cum l-a pus pe picioare pe artist Cine este femeia care i-a schimbat viața lui Cătălin Crișan. I-a fost alături în toate momentele dificile. Sursa foto Youtube

Cătălin Crișan a declarat că există o femeie care i-a schimbat viața și pe care o iubește foarte mult. Artistul a spus că aceasta i-a fost alături în cele mai grele momente și că a cunoscut-o la momentul potrivit.

Cătălin Crișan a avut o căsnicie de 14 ani cu Lucia Bubulac, dar în data de 29 septembrie 2009 au divorțat. Ulterior, în vara anului 2011, s-a căsătorit cu Ioana Alina Cupșa, medic dermatolog. Relația s-a terminat doi ani mai târziu.

Cătălin Crișan, despre noua lui iubită

De un an, artistul are o relație cu Camelia. El a declarat că această femeie i-a schimbat viața în bine și că îi mulțumește pentru tot. Cântărețul a mai spus că iubita lui i-a fost alături în toate momentele și că l-a ajutat să treacă peste multe provocări.

catalin crisan iubita

Cine este femeia care i-a schimbat viața lui Cătălin Crișan. I-a fost alături în toate momentele dificile. Sursa foto Facebook

„Este partenera mea de viață, împlinim un an. Camelia o cheamă. Important este că au fost cele două săptămâni înainte de operație, cele mai grele din viața mea, cele mai dureroase. Noi, practic, aveam vreo 7 luni de când ne cunoșteam. M-a ajutat extrem de mult, cu sufletul și la propriu. La un moment dat nu mai puteam să mă mișc deloc. Mai ales că nu aveam în spate ani de căsnicie sau relație, putea să spună: «Ești drăguț, mi-a făcut plăcere, dar când te vindeci sună-mă».

Ne puteți urmări și pe Google News
catalin crisan iubita

Cine este femeia care i-a schimbat viața lui Cătălin Crișan. I-a fost alături în toate momentele dificile. Sursa foto Facebook

A fost un calvar și pentru ea, și pentru mine. Dormeam adunat 20 – 25 de minute în fiecare noapte. Împreună cu niște prieteni, cu pătura, cărat prin mașini, dus la doctor, a fost lângă mine. Iar pentru mine contează extrem de mult lucrul acesta”, a spus artistul.

N-a mai avut o relație așa profundă

Cântărețul a mai declarat că nu a mai avut o relație așa și că se bucură de toate momentele frumoase cu iubita lui. „Și prietenii mei i-au mulțumit, iar ea se enervează și zice: «Măi, nu ai de ce să îmi mulțumești, că îl iubesc pe omul ăsta. Nu îi mulțumești cuiva care îl îngrijește pe omul pe care îl iubește. »Ce să spun? E o relație frumoasă, o relație pe care nu am mai avut-o.”, a povestit Cătălin Crișan în emisiunea moderată de Cristi Brancu, la Prima TV.

Cum a întâlnit-o Cătălin Crișan pe iubita lui

Artistul a spus că a simțit că ea este aleasa din primul moment în care a văzut-o. El a mai declarat că au o conexiune foarte profundă și că a găsit dragostea adevărată.

„A fost o treabă pe care nu am mai trăit-o așa. Ne-am cunoscut la o zi de naștere a unui prieten comun. Ne-am văzut și plăcut. Fără vorbe, fără nimic. Ușor-ușor, ne-am transmis reciproc niște energii. E demonstrat că există energii care se atrag sau nu.

La noi a fost reciprocă. Ceea ce se întâmplă de 11 luni… se întâmplă ceva ce nu am mai trăit. Acum, după 11 luni, mai avem un pic și nu mai vorbim deloc. Absolut tot ce vrem să vorbim, în secunda doi – aceleași cuvinte, același propoziții, aceleași mișcări și acțiuni se întâmplă. La început m-am speriat, s-a speriat și ea.”, a mai spus Cătălin Crișan.