Cătălin Bordea nu vrea să mai audă de femei: Mi-a ajuns

Cătălin Bordea nu vrea să mai audă de femei: Mi-a ajuns Sursa foto: Instagram/ Cătălin Bordea

Cătălin Bordea a mărturisit motivul pentru care nu mai vrea să meargă de 1 Mai la mare. Comediantul spune că nu poate uita experiențele trăite pe litoral din perioada studenției. Mai exact, juratul de la iUmor  a avut o experiență nu tocmai plăcută, la Vama Veche. Așa că se va mulțumi cu prietenii la un spriț decât în prezența unor femei bete.

Cătălin Bordea nu mai vrea la mare de 1 Mai

Cătălin Bordea a mai declarat că preferă să muncească în acestă zi de sărbătoare. Artistul își renovează terasa, iar apoi va ieși la un „șpriț academic”, cu cei mai buni prieteni.

„Distracția de 1 Mai și interacțiunea cu femei bete pe la mare se situau pe locul șapte și opt după găsire șosete în pătrățele și cumpărat humus…Am avut parte de experiente din astea în facultate. Și doar o dată. Am fost în Vama Veche, m-am izbit de gălăgia oamenilor beți. Și mi-a ajuns.

De atunci, am evitat să mai plec la mare de 1 mai. Prefer un șpriț academic cu niște prieteni buni. Nu am găsit acum niciun motiv întemeiat să mai plec de acasă. Renovăm terasa clubului. Turnăm beton, construim acoperiș. Ne pregătim pentru ce va urma. La vară, acolo vor avea loc show-urile”, a declarat artistul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Cătălin Bordea nu mai vrea la mare de 1 Mai. Sursa foto: Facebook

Juratul de la iUmor: Evit femeile bete

Cătălin Bordea nu uită, probabil, experiențele avute cu femeile aflate sub infuența alcoolului. Ca dovadă că Juratul de la iUmor nu evitată să-și spună părerea în legătură cu femeile bete.

„Acestea (femeile bete n.r.) sunt o șansă extraordinară pentru bărbații care nu au șanse în mod normal de a simți o formă de atenție feminină”, a spus Cătălin Bordea. Artistul recunoaște în schimb faptul că intră în contact și cu aceste femei, dar doar în anumite circumstanțe: „Le evit. Dar doar atunci când sunt treaz”, a concluzionat el, potrivit cancan.ro.