Cascadorul lui Sylvester Stallone a murit în Bulgaria, în timpul filmărilor la "The Expandables 2"

Cascadorul lui Sylvester Stallone a murit în Bulgaria, în timpul filmărilor la "The Expandables 2"

Bărbatul care trebuia să facă toate cascadoriile lui Sylvester Stallone, în filmul "The Expandables 2", a murit pe platoul de filmare, în urma unei explozii.

Incidentul a avut loc joi în sud-vestul Bulgariei, la barajul Ognianovo. Anunţul morţii cascadorului a fost făcut ieri de reprezentanţi ai casei de producţie "Millennium Films".

Arnold, Bruce Willis şi Sylvester Stallone, actorii principali din "The Expandables 2" nu se aflau pe platoul din filmare în momentul producerii accidentului.

Din primele informaţii, cascadorul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, filma o scenă care implica o explozie. El se afla într-o barcă pneumatică. Un alt cascador a fost rănit. Cea de-a doua victimă a fost deja operată de urgenţă, la un spital din apropiere.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cu regret informăm producerea acestui nefericit accident. Inimile noastre sunt alături de familiile celor afectaţi de această tracedie. Realizatorii filmului colaborează cu autorităţile locale care investighează acest accident", au declarat reprezentanţi ai casei de producţie "Millennium Films", conform publicaţiei "The Telegraph".

Filmările la "The Expandables 2" se vor încheia în luna decembrie, iar în august 2012 este aşteptată lansarea.