Dacă vor renuţa la titlurile lor regale, „reflectoarele” presei se vor îndepărta de ei. Şi aici facem referire la tabloidele britanice care i-au hărţuit constant, mai ales în perioada când Meghan era însărcinată. Perechea regală analizează posibilitatea de a-şi crea o „tabără” de cealaltă parte a Atlaticului definitiv sau doar pe o perioadă de timp.

„În acest moment încep discuţiile cu familia despre planurile lor de viitor. Acele discuţii sunt într-o fază de început. Există un proces foarte atent şi serios de urmat pe care va trebui să-l respecte cei doi”, a declarat un expert regal, citat de toată mass-media britanice.

Merită amintit că Harry n-ar fi prima încercare de a ieşi din peisajul regal. În 2018 a spus pentru Daily Mail: „A fost un moment în care voiam să-i părăsesc definitiv, dar m-am răzândit între timp încercând să-mi găsesc propriul rol”.

În Canada, cei doi au plecat cu Archie pentru o vacanţă relaxantă într-o vilă pe insula Vancouver bucurându-se de excursii cu prietenii în splendidele parcuri naţionale ale ţării. Mai mult, perechea regală a fost oaspete al Înaltei Comisii canadiano-engeleze care lucrează la parteneriatul dintre cele două ţări.

Te-ar putea interesa și: