Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române o persoană a decedat şi alte patru sunt rănite, după ce două mașini au intrat într-o coliziune frontală.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN3 Bucureşti – Lehliu Gară, la kilometrul 29 + 300 de metri, în zona localităţii Belciugatele, judeţul Călăraşi.

Nu a fost singurul accident care a avut loc luni dimineața. În județul Neamț doi oameni au murit și alți trei au fost răniție pe DC 87, între localitățile Secuieni și Butnărești. Asta după ce un autoturism s-a izbit puternic de un cap de pod iar oamenii au fost proiectați într-un copac!

„Din impact a rezultat decesul unui tânăr de 28 de ani, din Secuieni și a unui bărbat de 31 de ani, din Boghicea. Totodată a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, a unui tânăr de 23 de ani și a unui bărbat de 34 de ani, din Secuieni, aceștia fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Neamț, potrivit fanatik.ro