Capital „Excelență în Management”. Alin Abalașei, SAMEDAY: „Construim produse și servicii care îmbunătățesc experiența consumatorilor”

Capital „Excelență în Management”. Alin Abalașei, SAMEDAY: „Construim produse și servicii care îmbunătățesc experiența consumatorilor”

SAMEDAY reprezintă o companie ce îndeplinește o funcție importantă în ceea ce înseamnă mediului de afaceri din țara noastră. Este, printre altele, una dintre cele mai recunoscute în domeniul în care activează: curieratul. Compania SAMEDAY este și prima din acest domeniu de activitate din țara noastră care s-a extins în afara frontierelor.

Iar anul 2023 a fost încheiat cu o creștere a veniturilor la nivel de grup de peste 25%, depășind un miliard de lei, ca urmare a strategiei de investiții și a extinderii cotei de piață.

Vice President Country Leadership Romania & Bulgaria SAMEDAY, Alin Abalașei, primește din partea Revistei Capital „Pemiul pentru depășirea pragului de un miliard de lei a cifrei de afaceri” în cadrul Galei Excelență în Management. „Alături de colegii mei de la SAMEDAY am reușit să evoluăm constant”, spune acesta pe scena Premiilor Capital.

Alin Abalașei, despre ADN-ul SAMEDAY

„Datorită ADN-ului SAMEDAY, unul puternic ancorat în tehnologie, construim produse și servicii care îmbunătățesc experiența consumatorilor. Aș reaminti aici trei proiecte importante, printre care aplicația mobilă pentru destinatari, SAMEDAY App, locul în care destinatarii au controlul asupra procesului de livrare”, spune Alin Abalașei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Apoi, acesta povestește despre alte două proiecte implementate cu succes în cadrul companiei: „De asemenea, SAMEDAY Easyway este serviciul prin care oricine poate trimite un colet de la un easybox la alt easybox. Apoi, țin să amintesc și de expansiunea rețelei de out-of-home, cu până ala 8.500 de puncte de livrare în România, Ungaria și Bulgaria”, declară, pe scena Premiilor Capital, Vice President Country Leadership Romania & Bulgaria SAMEDAY.

„SAMEDAY face salturi de creștere de la an la an”, spune în cadrul unui interviu pentru Revista Capital Alin Abalașei, într-un interviu pentru Revista Capital. „Iar în 2023, rezultatele excelente au fost datorate în primul rând implicării și eforturilor întregii echipe. Anul trecut am continuat să construim pe baza ADN-ului nostru tehnologic, cu investiții de peste 100 de milioane de lei”.

Inovație și evoluție

Astfel, când spui  SAMEDAY, spui „inovație” și „dezvoltare”. De exemplu, o noutate pentru companie este conceptul de SAMEDAY easyway, un serviciu de livrare de la un easybox la alt easybox. Serviciul de trimitere colete, adresat persoanelor fizice și companiilor care nu au un contract activ, aduce beneficii multiple, precum flexibilitate și disponibilitate non-stop de a accesa easybox și de a trimite simplu și rapid un colet.

„Personal, consider că cele mai relevante proiecte sunt dezvoltate în jurul easybox-urilor. În România, rețeaua de easybox-uri depășește 3.900 de unități și se află în topul preferințelor consumatorilor”, subliniază Alin Abalașei.

Iar în 2024, reprezentanții companiei vor continua să aplice viziunea de succes care are în prim plan îmbunătățirea experienței clienților și investiții în soluțiile tehnologice inovatoare. „În acest an, investițiile vor fi direcționate în extinderea rețelei de easybox-uri și optimizarea capacității și vitezei de procesare și livrare prin digitalizare”, mai spune Vice President Country Leadership Romania & Bulgaria SAMEDAY.

Gala Capital „Excelență în Management”

Managerii de succes ai României vor fi premiați de către Revista Capital în cadrul Galei Capital Excelență în Management, ediția 2024. Evenimentul se va desfășura în ziua de marți, 23 aprilie, de la ora 19:00. Acesta se va desfășura la ONE Club București. Prezente vor fi personalități din mediul de business, antreprenoriat, politic, cultural, medical, social, sportiv și mass-media.

Gala Capital Excelența în Management se numără printre evenimentele de tradiție organizate în fiecare an de revista Capital. Încă din 2015, revista Capital premiază în cadrul acestui eveniment performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Întreg evenimentul poate fi vizionat aici.