Evenimentul ZileiActualitateCântec electoral. O nouă melodie produce furori pe piață, făcând în mod direct campanie pentru partidul de guvernămând. Ce oficial de la Bruxelles e vizat

Cântec electoral. O nouă melodie produce furori pe piață, făcând în mod direct campanie pentru partidul de guvernămând. Ce oficial de la Bruxelles e vizat

Cântec electoral. O nouă melodie produce furori pe piață, făcând în mod direct campanie pentru partidul de guvernămând. Ce oficial de la Bruxelles e vizat
Un nou cântec cu aspect electoral, lansat în numele PSD, face furori pe piață. Una dintre strofe are următorul mesaj : ”Frunză verde de bostan, eu nul- vreau pe Timmermans”.

Cântecul circulă deja pe Internet și face furori. Nu e prima oară când o melodie legată de campania electorală, și implicit de PSD, e lansată în spațiul virtual. 

Nu demult, a mai apărut și un cântec interpretat de Nicolae Guță.

În noul caz, cântecul este interpretat de doi minori, arată portalul stiripesurse.ro. 

”Hai, ieşiţi cu toţi la vot, Cu bunicii la un loc, Ei votează în număr mare, PSD le dă valoare” este o altă strofă care marcheză caracterul stric electoral al acestei producții, care cu greu poate fi încadrată în spectrul artistic.  

Și încă un exemplu de campanie electorală pe note muzicale : ”De la PSD învăţăm, Pe bunici să-i ajutăm, Pe bunici să-i ajutăm, Cu pensia lor mărită, Viaţa e mai liniştită, Viaţa e mai liniştită”.

Un ultim exemplu, de data asta cu mesaj către Bruxelles și liderii de acolo : ”Din ţara lalelelor, Frunză verde de bostan, Eu nu-i fac sluj lui Timmermans, Fiindcă e părtinitor, Din ţara lalelelor”.
 
 

 


Accesează: