Evenimentul Zilei > Monden > Cântăreț din România, lovit din plin de Coronavirus: „M-a călcat ca un buldozer”
Cântăreț din România, lovit din plin de Coronavirus: „M-a călcat ca un buldozer”

Cântăreț din România, lovit din plin de Coronavirus: „M-a călcat ca un buldozer”

Mihai Trăistariu a povestit cât de tare l-a afectat criza economică generată de Coronavirus.

La fel ca multe alte vedete de la noi care „s-au plâns” de situația financiară precară la care au fost expuse din cauza crizei generate de virusul chinezesc, nici Mihai Trăistariu nu a fost ocolit.

Celebrul cântăreț Mihai Trăistariu a vorbit despre clipele cumplite prin care trece din cauza pandemiei de Coronaviorus, pe care, din punct de vedere financiar a resimțit-o extrem de dur.

Vedeta a povestit la un post de televiziune cum a resimțit perioada pandemiei. Conform spuselor sale, pandemia „l-a călcat ca un buldozer”. Criza a venit fix în momentul în care artistului îi mergea bine cu banii.

„Știi cum a trecut pandemia peste mine? M-a călcat ca un buldozer pentru că eram într-o perioadă în care făceam bani, alergam tot timpul. M-a prins destul de dur pandemia, pentru că aveam o rată la bancă de 20.000 de lei pe lună”, a spus Mihai Trăistariu pentru „Antena 3”.

Din fericire, Mihai Trăistariu a găsit posibilitatea de a se orienta către o nouă sursă de venit. Artistul se ocupă acum de afaceri, iar acum le închiriază turiștilor apartamente pentru a câștiga bani.

„Mi-am cumpărat o clădire anul trecut pentru școala mea de muzică. Și m-am trezit cu ipoteci. Noroc că acum făcusem schimb cu un teren și mai am încă 7 apartamente. Asta e un noroc, că nu se întâmplă oricui și oricând. Aveam un teren și l-am schimbat pe 7 apartamente și le dau turiștilor anul acesta. Și din asta trăiesc acum”, a adăugat el, conform Spynews.


Până astăzi, 19 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 37.458 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 2.026 de decese.

Cele 889 de noi cazuri de îmbolnăvire anunțate, sâmbătă de autorități, au reprezentat un nou record de cazuri noi într-un interval de 24 de ore, de la debutul pandemiei.

Tot sâmbătă, România a depășit un nou prag în ceea ce privește numărul de decese provocate de coronavirus. Astfel, peste 2000 de români au murit din cauza Covid-19, de la debutul pandemiei.