Evenimentul Zilei > Actualitate > MOMENTE CUMPLITE pentru un îndrăgit cântăreț! La un pas de MOARTE, după ce a fost atacat de animalul său de companie. Detalii TULBURĂTOARE
MOMENTE CUMPLITE pentru un îndrăgit cântăreț! La un pas de MOARTE, după ce a fost atacat de animalul său de companie. Detalii TULBURĂTOARE

MOMENTE CUMPLITE pentru un îndrăgit cântăreț! La un pas de MOARTE, după ce a fost atacat de animalul său de companie. Detalii TULBURĂTOARE

Cel mai cunoscut cântăreț din Israel a trecut prin momente cumplite, după ce a fost atacat de câinele lup pe care îl avea ca animal de companie.

Asaf Avidan a fost la un pas de a-și pierde viață, în momentul în care s-a împotrivit câinelui lup pe care îl adoptase de câteva luni, să ucidă o pisică.

„Aparent, se pare că nu i-a plăcut că am încercat să îl opresc să o mănânce pe Athena, pisica mea”, a explicat cântărețul.

Din cauză că rănile pe care câinele i le-a provocat au fost destul de grave, Asaf a fost transportat de urgență la spital.

„Am intervenit cu prudenţă şi iniţial părea că totul este în regulă, însă el s-a întors brusc şi m-a atacat. M-a muşcat de mâna dreaptă, de braţ, apoi de degetul mare de la mâna stângă, de urechea dreaptă, de fund şi de picior”, a mai spus vedeta. 

Cântărețul a fost suspus mai multor operații, una dintre ele pentru a-i fi recusută urechea. 

Din fericire, vedeta a scăpat cu bine, după ce a stat internat șapte zile în spital.