Evenimentul Zilei > Actualitate > Cameron Diaz: „Sunt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic”
Cameron Diaz: „Sunt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic”

Cameron Diaz: „Sunt atrasă de femei şi îmi place sexul animalic”

Este protagonista ingenuă a a seriei de desen animat „Shrek” şi, cu toate acestea, gândurile ei sunt mai mult la sex decât la poveştile cu zâne.

Într-un interviu acordat revistei Playboy, citat de Daily Mail, Cameron Diaz face o dezvăluire uluitoare: „Sunt atrasă de fete şi de sexul animalic”, oferind, de asemenea, detalii picante cu privire la viaţa ei amoroasă.

„Sexualitatea şi dragostea pot fi două lucruri diferite. Pot fi atrasă sexual de o femeie, dar asta nu înseamnă că vreau să fiu îndrăgostită de o femeie”, a mărturisit Diaz în interviul acordat revistei pentru bărbaţi.
Folosind un limbaj colorat, actriţa dezvăluie secrete de alcov şi nu se fereşte să declare că nu de puţine ori a călătorit pe distanţe lungi pentru a-şi petrece puţin timp cu diferiţi parteneri sexuali.

Cameron Diaz, care a avut o relaţie de trei ani cu Justin Timberlake, a negat vreo legătură cu jucătorul American de baseball Alex Rodriguez şi a susţinut că, în prezent, este singură.
“Am preferinţe primare până la nivelul animalic, sau pe-aproape. Aruncă-mă peste umăr. Tu eşti bărbat, eu sunt femeie”, declară actriţa.