TRAGEDIE ÎN PRESĂ. Cameraman UCIS DE MAȘINĂ sub ochii reporterului. A fost lovit în timp ce FILMA UN ACCIDENT

TRAGEDIE ÎN PRESĂ. Cameraman UCIS DE MAȘINĂ sub ochii reporterului. A fost lovit în timp ce FILMA UN ACCIDENT

Tragedie pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Un cameraman al unui post de televiziune local care filma un accident a fost lovit, în această seară, de mașina condusă de un cetățean italian. Tânărul a fost prins între autovehiculul pe care îl filma şi autoturismul care l-a lovit.

 Din primele informaţii, cameramanul Laurențiu Păun, care lucra la postul de televiziune TV Buzău, se afla în afara şoselei şi filma o tamponare care se produsese cu puţin timp în urmă pe şoseaua de centură a municipiului Buzău. La un moment dat, în timp ce încerca să surprindă imagini de la tamponarea respectivă, tânărul, care ar fi împlinit 31 de ani în 14 aprilie, a fost lovit de un autoturism Mercedes scăpat de sub control, transmite mediafax.ro.

În urma impactului, cameramanul a murit pe loc,sub ochii reporterului care-l însoţea. Din fericire, acesta din urmă a scăpat cu viață.

Maşina care l-a accidentat pe cameraman era condusă de un italian de 25 de ani, care, potrivit poliţiştilor, nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Şoferul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost zero. În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău”, a declarat, comisar şef Florina Crucianu. În zona în care s-a produs accidentul soldat cu moartea cameramanului şoseaua era umedă, întrucât plouă. Echipa de televiziune se întorcea de la alt accident petrecut tot pe şoseaua de centură a municipiului Buzău, soldat cu un mort şi doi răniţi, iar pe drumul de întoarcere echipa s-a oprit pentru a surprinde imagini de la tamponarea pe care o filma cameramanul în momentul în care a fost lovit de autoturismul Mercedes condus de italian. Potrivit Poliţiei, în primul accident petrecut pe şoseaua de centură o maşină înmatriculată în Prahova, marca Peougeot, care se îndrepta spre Ploieşti, a pătruns pe sensul de mers opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Astra înmatriculat în Bacău. În urma accidentului, o femeie aflată în maşina de Prahova a decedat, iar ambii şoferi au fost grav răniţi, fiind transportaţi la spital. Al treile ziarist buzoian, mort la datorie Colegii din presa locală buzoinaă relatează că, înainte de a muri, operatorul încerca să filmeze bordul autoturismului implicat în accident. În acel moment, cameramanul a fost izbit din spate de către un alt autoturism care a derapat și a părăsit șoseaua exact în același loc. Impactul a fost fatal, Laurențiu Păun fiind prins între cele două autoturisme. Buzoianul a decedat pe loc, scrie Opinia de Buzău.

Victima era însoțită de reporterul Laurențiu Marinov care a apucat să se ferească în ultima clipe din fața autoturismului Mercedes care i-a adus moartea colegului său. Laurențiu Păun era absolvent al Facultății de Finanțe Bănci din cadrul ASE București. Laurențiu Păun este al treilea ziarist care își pierde viața „la datorie”, după Elena Popescu și Ionuț Barbu, decedați în urma exploziei de la Mihăilești, din 2004.