Evenimentul Zilei > Justitie > Cămătar, reținut de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii
Cămătar, reținut de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Cămătar, reținut de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii

Un bărbat din Negreşti Oaş a fost reţinut pentru camătărie. Polițiștii au descoperit o sumă impresionantă

Un bărbat de 40 de ani din oraşul Negreşti Oaş a fost reţinut de către poliţiştii sătmăreni pentru cămătărie. Oamenii legii au ridicat şi mai multe bunuri, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au făcut trei percheziţii domiciliare în oraşul Negreşti Oaş, la locuinţele unui bărbat, de 40 de ani, acesta fiind suspectat de cămătărie, potrivit AGERPRES.

„În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost ridicate în vederea confiscării 4.850 de euro, 1.365 de lei, telefoane mobile, mai multe carduri bancare, diverse înscrisuri precum şi un autoturism în valoare de aproximativ 8.000 de euro. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 9.000 de articole pirotehnice. Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, precizează IPJ Satu Mare.

Bărbatul a fost reţinut pentru camătărie, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.