"Californication", un nou sezon pe HBO

"Californication", un nou sezon pe HBO

Viciosul Hank Moody revine, de azi, în al patrulea sezon al serialului "Californication", în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00.

De la debutul serialului "Californication", în 2007, David Duchovny, cunoscut şi din rolul agentului Mulder ("Dosarele X"), a adoptat imaginea controversată a scriitorului distrus de vicii şi slăbiciuni şi cu o viaţă personală în paragină.

Personajul pe care îl interpretează Duchovny este Hank Moody, un newyorkez divorţat care s-a mutat în Los Angeles şi care se luptă cu femeile din viaţa lui şi cu relaţiile complicate pe care le are cu Karen şi cu fata lor, Becca, o adolescentă rebelă.

Relaţii complicate

Hank este genul de persoană care intră mereu în încurcături. După trei sezoane în care a încercat, printre petreceri, băutură şi droguri, să îşi salveze cariera şi relaţiile, scriitorul a ajuns într-un moment fără ieşire. Iubita lui, Karen, a aflat de aventura pe care a avut-o cu Mia, o adolescentă care ar fi putut să-i fie fiică.

Sezonul patru începe cu eliberarea lui Hank din închisoare. Între timp, toată lumea află cine a scris cartea pe care Mia i-a furat-o personajului principal. Însă problemele lui Hank nu se termină aici. În primul episod, scriitorul o cunoaşte pe avocata Abby Rhodes interpretată în serial de Carla Gugino ("Sin City", "Gangster american", "Watchmen").

În al doilea episod, difuzat tot sâmbătă de HBO, Hank încearcă să îşi ceară scuze faţă de Becca, dar reuşeşte doar să complice lucrurile mai rău. În acelaşi timp, îl cunoaşte pe actorul care îl va interpreta pe el în ecranizarea cărţii, Eddie Nero. Actorul, care reuşeşte să-l enerveze pe Hank, e interpretat de Rob Lowe ("Viaţa la Casa Albă", "Proscrişii").

Este posibil ca cei de la Showtime să continue serialul "Californication", creat de Tom Kapinos, cu un sezon cinci.

Ne puteți urmări și pe Google News