„Câinii”, cei mai buni prieteni ai Gloriei

„Câinii”, cei mai buni prieteni ai Gloriei

Măcinaţi de conflictele interne, dinamoviştii au fost ridicoli sâmbătă în partida pierdută cu scorul de 2-3 în faţa bistriţenilor. Fanii i-au acuzat de blat.

Haosul total în care a intrat Dinamo s-a reflectat cel mai bine sâmbătă seara, la Bistriţa. Cu o echipă încropită de antrenorul Cornel Ţălnar din ce i-a mai rămas la dispoziţie, „roş-albii” au pierdut la Bistriţa, în faţa Gloriei, cu scorul de 2-3.

Deşi a condus de două ori, după golurile marcate de Claudiu Niculescu şi Andrei Cristea, dinamoviştii nu au putut să gestioneze situaţia favorabilă şi au plecat de la Bistriţa fără niciun punct, încheind definitiv lupta pentru câştigarea campionatului.

Au ratat Cupa şi campionatul în doar trei zile

Ne puteți urmări și pe Google News

Eşecul vine la trei zile după ce dinamoviştii au fost eliminaţi de CFR Cluj, din semifinalele Cupei României, cel de-al doilea obiectiv propus. Nebunia din ultimele zile a culminat cu răzmeriţa unei părţi a jucătorilor dinamovişti, instigaţi împotriva conducerii de impresarul Ioan Becali.

Oficialii „câinilor” recunosc că, în final de campionat, cu o echipă sfâşiată de scandaluri, trebuie să îşi reconsidere obiectivele. „Nu ne mai putem gândi la câştigarea campionatului. Tre buie să privim realist, ne luptăm pentru un loc de Liga Europa”, a spus preşedintele Nicolae Badea, după jocul cu Gloria Bistriţa.

Suporterii suspectează meciul de „blat”

Florin Prunea, managerul general al echipei, a găsit repede o explicaţie pentru înfrângere, punând-o pe seama ultimelor evenimente petrecute la echipă.

„Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Am primit trei goluri din trei faze fixe. Am făcut tot ceea ce este posibil. Nu poţi să-i ceri unui jucător de fotbal profesionist să se pregătească în condiţiile pe care le-am avut la Cluj. Ne mai rămâne să ne îndeplinim obiectivul de a ne califica în Liga Europa”, spune Prunea.

Mulţi dintre fanii echipei din Ştefan cel Mare îşi pun semne de întrebare legate de corectitudinea partidei de la Bistriţa. Pe dinamomania. net, site-ul oficial al suporterilor dinamo-vişti, mulţi susţinători au remarcat gafele suspecte pe care le-au comis apărătorii „roş-albilor” şi portarul Cristi Munteanu.

Borcea este aşteptat pentru a valida decapitarea rebelilor

Pentru a lua o decizie împotriva jucătorilor Ousmane N’Doye, Florin Bratu, Marius Alexe, Gabriel Boştină, Adrian Cristea, Andrei Mărgăritescu şi Ianis Zicu, preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei FC Dinamo, Nicolae Badea, aşteapă revenirea în ţară a lui Cristi Borcea.

Preşedintele exe cutiv al „câinilor” se află în Sta tele Unite ale Americii, pentru „afaceri”. Bătălia se dă între Badea, pe de o parte, şi fraţii Becali, care îi manevrează pe jucătorii care s-au răsculat împotriva conducerii tehnice.

„Giovani” vi sează să devină conducător în „Groapă”, alături de foştii acţio nari Gigi Neţoiu şi Vasile Turcu. Badea este decis să taie în carne vie, să-i amendeze drastic şi să-i pună pe lista de transferuri pe jucătorii indisciplinaţi, cu excepţia lui Marius Alexe. Borcea se află între ciocan şi nicovală, el fiind prieten şi cu fraţii Becali.

APOSTROFĂRI

Florin Bratu, înjurat la echipa a doua

Florin Bratu a jucat ieri pentru echipa a doua a dinamoviştilor, în meciul din Liga a II-a, cu Petrolul Ploieşti, disputat pe teren propriu şi pierdut de „roş-albi” cu scorul de 0-3. Florin Bratu a fost înjurat copios de susţinătorii ambelor echipe.

Atacantul „câinilor” a fost titularizat de antrenorul Costel Orac şi a fost schimbat după 75 de minute. La echipa a doua, titulari au mai fost şi Cristian Daminuţă şi Cornel Predescu, jucători care sâmbătă seara au fost trecuţi pe foaia de rezerve la partida jucată de „câini” la Bistriţa.

Imediat după acest meci, cei doi au plecat spre Bucureşti şi au ajuns ieri-dimineaţă, în jurul orei 7.00. „Rebelii” din lotul „câinilor” se antrenează în continuare alături de preparatorul fizic Mircea Oaidă. N’Doye lucrează separat de grup, pentru a nu mai izbucni alte conflicte.

„În mod realist, singurul obiectiv la care ne mai putem gândi acum este calificarea în Liga Europa.“, NICOLAE BADEA, preşedinte CA al FC Dinamo LIGA I

Gloria Bistriţa - Dinamo Bucureşti 3-2 Moraes (23 şi 88), V. Năstase (45) / Cl. Niculescu (12), Andrei Cristea (32-penalty)

Gloria: Albuţ 6 - Homei 6, V. Năstase 7, Frăsinescu 6, Latovlevici 6, D. Matei 6, A. Mureşan 5, Hora 5, Băjenaru 6, C. Petre 6 (70, S. Keita; 81, Coroian), Moraes 8 (90+2, Ze Rui). Antrenor: Marius Şumudică.

Dinamo: Cr. Munteanu 6 - Molinero 5, Scarlatache 5, Moţi 5, Pulhac 4, Andrei Cristea 6, D. Kone 5, L. Rus 5, Torje 5, M. Niculae 5, Cl. Niculescu 6 (74, Diabate 5). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Arbitri: S. Colţescu 6 – I. Popa 6, C. Savu 6. Stadion: „Gloria” - Bistriţa; Spectatori: 5.000.