Evenimentul Zilei > Social > Cad din cer şi nimeni nu vrea să spună ce sunt! Imagini incredibile  în articol
Cad din cer şi nimeni nu vrea să spună ce sunt! Imagini incredibile  în articol

Cad din cer şi nimeni nu vrea să spună ce sunt! Imagini incredibile  în articol

Există multe lucruri ciudate care au căzut din cer de-a lungul istoriei, adesea fără răspunsuri solide. Dar în ultimii ani, această tendință a continuat cu un număr surprinzător de cazuri în care sfere metalice ciudate au căzut pe pământ de nicăieri.

Vă prezentăm câteva  cazuri ciudate cu sfere metalice care au căzut din cer în decurs de câţiva ani:

În 2012, sătenii din nordul Braziliei au fost surprinși când o sferă metalică a căzut din cer, în satul Riacho dos Poços. Săteanul a declarat:„Am auzit zgomotul și am ieșit să văd ce cauzase. Am crezut că a fost un avion care s-a prăbuşit sau un cutremur”.

El a găsit un obiect ciudat  (foto) din altă lume încă fierbinte la atingere, descris ca fiind perfect sferic, cu un metru în diametru și cu o greutate de 50 de kilograme. Aproximativ 2.000 de persoane din întreaga regiune a venit pentru a vedea „OZN-ul”, iar acest lucru a creat panică printre unii dintre cei mai superstițioși rezidenți. Poliția militară a sosit repede și a luat sfera spunând că este doar o parte dintr-un satelit care a căzut pe Pământ.

Statul Texas din Statele Unite a cunoscut un incident similar în 2013, când un electrician pe nume Dean Gentz ​​a depistat un obiect ciudat pe o pășune pe pământul său, în apropierea orașului Buna, la est de Texas. În ciuda eforturilor lui Gentz ​​de a afla de unde provine, nu a primit niciun răspuns de la NASA sau de la orice altă agenție pe care le-a contactat pentru mai multe informații.

În 2014, locuitorii satului Mengchang din provincia Heilongjiang, China, au fost treziți de un zgomot, după care trei „bile de foc” au fost depistate coborând din cer. Aceste bile de foc au  aterizat pe un teren agricol, iar atunci când locuitorii au mers să cerceteze, ar fi găsit trei „bile metalice separate”, cu o greutate de aproximativ 40 kg și având un diametru de aproximativ 76 cm. Autoritățile au intervenit rapid pentru confiscarea obiectelor ciudate și au spus că este vorba despre resturile din racheta rusă Proton-M care transporta un satelit şi care căzuse undeva în Kazahstan, după o lansare eșuată.  A fost sau nu ceva misterios?  Oficialii chinezi nu declarat nimic despre caz.

În anul următor, alte câteva cazuri de sfere misterioase căzând din cer au făcut titluri de presă. În 2015, trei „sfere negre ciudate” au apărut pe câmpurile din regiunea orașului Villavieja, în Spania și în împrejurimile sale. Fiecare dintre obiectele negre ciudate a fost estimate ca având 80 de centimetri în diametru. Primarul din Villavieja spunea atunci: De unde provin aceste obiecte? De ce cad aici în mod special? Ce s-ar întâmpla dacă una dintre aceste bile ar cădea într-o zonă puternic populată? Dar au rămas fără răspuns întrebările sale.

În același an, un fermier de capre din orașul Calasparra, Spania, a raportat că un obiect de metal cilindric, semi-sferic, i s-a prăbușit în fața ochilor. Oficialii îmbrăcaţi în costume speciale (foto) au preluat obiectul și l-au dus într-un camion. În mod ciudat, cam la aceeași oră, în aceeași zi și chiar la aceeași latitudine, un obiect similar a căzut pe o plajă din apropierea orașului Sakarya Karasu, din Turcia. Încă o dată, oficialii militari au intervenit imediat, au luat obiectul și nici nu s-au deranjat să dea o explicație.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: