Ca şi retrogradaţi, nemţenii aşteaptă „pomana” FRF

Ca şi retrogradaţi, nemţenii aşteaptă „pomana” FRF

Internaţional Curtea de Argeş a câştigat cu 2-0 partida disputată ieri, pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, în cadrul etapei a 32-a a Ligii I la fotbal. Ambele goluri ale meciului au fost înscrise de Apostu.

Primul - după un sfert de oră de joc, când a a reluat în plasă mingea respinsă de portarul advers, Villadsen, după un şut al lui Băcilă, iar cel de-al doilea - în minutul 81, din penalty. Pe parcursul meciului, argeşenii au mai punctat de două ori, dar golurile n-au fost validate pe motiv de ofsaid.

Se roagă pentru răul altora

În urma eşecului de ieri, Ceah lăul este ca şi retrogradată în eşalonul secund. Totuşi, moldovenii mai au o speranţă. Şi anume ca unele echipe să nu primească licenţa de la FRF pentru sezonul viitor.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest caz, nemţenii ar putea rămâne în Liga I, cum s-a întâmplat şi în vara anului 2007, când au luat locul echipei Delta Tulcea. „În mod normal, cel puţin o echipă nu va primi licenţa pentru sezonul viitor”, spunea preşedintele de onoare Gheorghe Ştefan. „În mod normal, cel puţin o echipă nu va primi licenţa.“ GHEORGHE ŞTEFAN, preşedinte de onoare la Ceahlăul