"Ştiu că dau piept cu cel mai mare şi mai rău monstru din ring. Nu voi lupta împotriva unui bătrân, ci în faţa unui ucigaş tânăr, care se bate pe teren propriu pentru a-şi apăra titlul mondial. Respect tot ce are de oferit acest om. Dacă voi ignora abilităţile sale, o să-mi arunce capul în al cincilea rând", a spus Jesse Brinkley pentru site-ul "fighthype.com".

Lucian Bute îşi va apăra pentru a şasea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, vineri noaptea, la Montreal, într-un meci împotriva americanului Jesse Brinkley.

"Bute are tot cinci degete la fiecare mână şi la fiecare picior, sângerează la fel ca oricare alt om, iar acest lucru îmi spune că poate fi învins. Este un om, la fel ca mine. El reuşeşte să dea tot ce poate la fiecare meci şi sunt sigur că şi eu voi scoate ce e mai bun din mine. Sunt pregătit de luptă", a mai spus adversarul românului.

Tot vineri noaptea, în aceeaşi gală, fostul campion al semigreilor (WBC), Adrian Diaconu, va boxa cu americanul de origine palestiniană Omar Sheika, iar Jo Jo Dan va urca în ring împotriva argentinianului Andre Pablo Villafane.