Bucureştiul, în fotografii

Bucureştiul, în fotografii

Asociaţia "Bucureştiul meu drag", în colaborare cu Metrorex, organizează în staţia de metrou Dristor 1, în perioada 15 mai - 30 iunie, expoziţia foto bianuală "Bucureştiul meu drag", în care vor fi expuse, în prima etapă, 40 de fotografii cu imagini din Bucureşti.

Setul de fotografiii expuse vor fi înoite pe 29 mai şi pe 12 iunie, la ora 19:00, cu alte imagini artistice din Bucureşti.

“Petrecem zilnic timpul între birou, familie, prieteni, şcoli, Mall-uri, hipermarketuri, restaurante şi câteodată reuşim chiar să furăm un pic de timp pentru un teatru sau o expoziţie de pictură. În rest, nu mai avem timp de aproape de nimic. Nu mai avem timp să ne gândim că în drumurile noastre zilnice prin oraş călcăm pe pământuri pline de istorie”, arată într-un comunicat de presă Andrei Bârsan, Preşedinte al Asociaţei "Bucureştiul meu drag".

Bucureştiul se schimbă cu repeziciune mai ales acum când aleşii noştri au din ce în ce mai multe ambiţii în ceea ce priveşte infrastructura pe de o parte, iar pe de altă parte acum când multe clădiri noi şi moderne apar aproape neaşteptat în tot oraşul.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Merită să descoperim pentru noi toţi şi pentru copiii noştri farmecul locului, oamenii şi tradiţiile care l-au construit, care i-au definit spiritul şi care într-un fel sau altul interferează zilnic cu prezentul nostru. Într-un oraş aglomerat şi plin de şantiere în lucru, există şi locuri care merită văzute, cunoscute. Noi suntem ghidul vostru de Bucuresti!”, a mai declarat Andrei Barsan.

Excursiile foto ale asociatei au ca subiect atât mândria Bucureştiului: clădirile impozante, locaţiile de lux, zonele frumos amenajate, cât şi realitatea dură a oraşului: cerşetorii, clădirile părăsite, traficul infernal.

(14:56)