Evenimentul Zilei > Monden > BRomania, schimbare radicală. Ce se întâmplă cu Dima
BRomania, schimbare radicală. Ce se întâmplă cu Dima

BRomania, schimbare radicală. Ce se întâmplă cu Dima

Ieri s-au încheiat filmările la primul film de lungmetraj caritabil realizat în România. Acesta e proiectul lui Matei Dima, cunoscutul BRomania - vlogger, actor și regizor român. Tânărul care își poartă scalpul ras a trecut printr-o schimbare de look radicală.

În premieră pentru industria cinematografică din România, Matei Dima (BRomania) a regizat primul lungmetraj caritabil, ale cărui filmări s-au încheiat săptămâna aceasta, după câteva luni de muncă intensă. Filmul se numește „Copacul dorinţelor“, iar pentru acesta Dima a trecut printr-o schimbare radicală de look.

Povestea e inspirată din realitatea copiilor care înfruntă un diagnostic incurabil. Toate încasările filmului care va apărea pe piață anul viitor, în aprilie, după primele estimări ale lui Dima, vor fi donate către Hospice Casa Speranţei.

„Am terminat producția la „Copacul Dorințelor: Amintiri din Copilărie”. Este un film cu totul special pentru mine și mulțumesc sincer oamenilor care au contribuit. De abia aștept să vă arăt trailerul în câteva luni”, a anunțat Dima.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: