„Briliantul“ a pus mâna pe cel mai fin ceas din lume!

„Briliantul“ a pus mâna pe cel mai fin ceas din lume!

Adrian Mutu şi Consuelo au trecut recent pragul celei mai vechi case de bijuterii şi orologerie din Florenţa: „Vaan Cleef&Arpels“.

Privirile le-au fost atrase de bijuteriile în valoare de peste 500.000 de euro care tronau în vitrina bine păzită a magazinului. Vizita a fost surprinsă de camerele de luat vederi ale postului Kanal D şi urmează să fie prezentată, pas cu pas, în episodul de astăzi al serialului „Il Fenomeno - Adrian Mutu“, care va fi difuzat la ora 22.30.   Mutu a glumit cu şeful magazinului, căruia i-a spus că, în eventualitatea în care se va decide să cumpere fie şi măcar una dintre bijuterii, va trebui să se „transfere“ de la Fiorentina la „Vaan Cleef&Arpel“, pentru a le putea achita. Consuelo a fost vrăjită de un diamant de 12 carate. Pe fază, Mutu a reacţionat imediat, avertizându-ş i soţia că, pentru a-l primi, va trebui să îi mai dăruiască alţi copii! În dorinţa de a-l convinge pe Mutu să cumpere ceva, proprietarul i-a arătat câteva bijuterii de colecţie.

Două ceasuri marca „Vacheron Constantin“, confecţionate din platină şi împodobite cu pietre preţioase şi aur, au fost piesele cu care gazdele au dorit să- l impresioneze pe „Briliant“. Ele nu depăşesc mărimea şi grosimea unei monede, fiind considerate cele mai fine ceasuri din lume! Pe plan sportiv, Mutu se pregă teşte pentru meciul din semifinalele Cupei UEFA, pe care urmează să-l susţină mâine-seară, în deplasare (ora 21.45, Pro TV), împotriva scoţienilor de la Glasgow Rangers. „Acum trei ani, cariera sa era pe butuci, dar Adrian Mutu este acum unul dintre jucătorii de top din Europa“, îl laudă britanicii pe român.

Ne puteți urmări și pe Google News