Evenimentul Zilei > Monden > Brigitte Pastramă ține la fudulie. Nu poate fi Băduleasca mai tare ca ea. Exclusiv
Brigitte Pastramă ține la fudulie. Nu poate fi Băduleasca mai tare ca ea. Exclusiv

Brigitte Pastramă ține la fudulie. Nu poate fi Băduleasca mai tare ca ea. Exclusiv

Brigitte Pastamă a dat fuga la nașa, după ce a văzut și citit pe Rețete și vedete că Raluca Bădulescu, jurata de la „Bravo, ai stil!”, a fost la Studio Distriqt și și-a cumpărat ochelari Gucci. Nu s-a putut abține și a postat pe paginile ei de socializare fotografii de la shopingul de marți dimineață.

Se pare că lucrurile s-au liniștit între soții Pastramă, după ciocnirea aceea violentă din încăperea șaormăriei din București. Cel puțin așa lasă să se înțeleagă fotografiile arătate publicului  în seara de marți, 21 iulie. Și Birigitte și Florin Pastramă sunt tot un zâmbet, iar ea pare că și-a găsit rochia dorită.

Fotografii din locația respectivă, în care apar soții Pastramă, a postat și avocata Lizeta Haralambie pe pagina ei de Facebook. Era și normal, deoarece ea este nașa de cununie a soților Pastramă, dar și reprezentanta în Constanța a Studio Distriqt, magazin deschis de Carmela și mama ei, Mihaela Cionca. Tot aici fusese în weekend și Raluca Bădulescu.

Am sunat-o pe Lizeta Haralambie ca să aflăm date despre vizita finei ei, Brigitte și, evident, să aflăm când au fost făcute fotografiile (pentru că puteau fi mai vechi!) și dacă mondena și-a cumpărat ceva de acolo. Ea fusese eliptică în postarea de pe Facebook: „La nașa în vizită”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.