Se pare că Vlad Voiculescu a avut ceva de spus, dar a preferat să-i trimită medicului replica lui printr-un SMS.

Dr. Monica Pop a declarat la un post de televiziune că a amuțit în fața cuvintelor scrise de cel care a târât-o la perchet timp de doi ani. „Felicitări! Bine că s-au limpezit apele!”, i-a scris Voiculescu.

Răspunsul lui vine, în mod ciudat, pe o cale privată și nu publică, așa cum ne-a obișnuit. În așteptarea unei postări pe contului lui de Facebook, legată de finalizarea anchetei cerute în cazul doctoriței Pop, Voiculescu s-a rezumat la a aduce critici primarului Gabriela Firea, lui Liviu Dragnea și reluând poveștile emoționante ale copiilor scăpați din peștera din Thailanda.

Acesta a fost mesajul postat de Dr. Monica Pop imediat după ce a aflat că dosarul ei a fost închis.

AM PRIMIT DE LA DNA HOTARÎRE DE CLASARE A DOSARULUI. Pe motiv că FAPTA NU EXISTA! Sînt și procurori corecti! ARE CEVA DE SPUS VLAD VOICULESCU CARE A FĂCUT RECLAMATIA? DORMITI LINIȘTIT, dle Voiculescu, MULTUMIT CĂ ATI MAI FACUT UN RAU? CEA MAI MARE CATASTROFĂ DIN SISTEMUL MEDICAL, ENORMA GRESEALA A dlui CIOLOS. Dl Voiculescu NICI NU MA CUNOASTE, N-A VENIT SĂ VADA UN SPITAL FĂRĂ INFECȚII DE 3 ANI, PERFORMANT, CURAT! A LOVIT LA SUGESTIA UNUI ALT NEOM ( dl TOLONTAN, ), PT CA MI-AM PERMIS SA SPUN CÎT DE TARE EXAGEREAZĂ SI CE INEPTII CHIMICE EMANĂ. EI trăiesc si se bucură să facă RAU! Vom vedea cum își vor justifica atitudinea în justiție!”