Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS. UEFA l-a supendat pe Mirel Rădoi
BREAKING NEWS. UEFA l-a supendat pe Mirel Rădoi

BREAKING NEWS. UEFA l-a supendat pe Mirel Rădoi

Cu doar trei zile înaintea turului din play-off-ul din Liga Europa, cu Rosenborg, steliștii au fost aspru sancționat de către forul continental. UEFA a anunțat astăzi că Mirel Rădoi a fost suspendat, iar clubul „roș-albastru” amendat.

Astfel, UEFA l-a sancționat pe Mirel Rădoi, deoarece a stat pe banca echipei şi a dat indicaţii la partidele disputate până acum în acest sezon al cupelor europene. Forul prezidat de Michel Platini a decis ca suspendarea lui Rădoi să fie până în momentul ăn care acesta își va lua licența de antrenor și nu va mai avea dreptul de a sta în perimetrul tehnic la jocurile Stelei din Liga Europa. Mai mult, Steaua a primit și o amendă de 50.000 euro.

„Comisia de Disciplină a UEFA a luat următoarea decizie:

Conform articolului 11 (1) din Regulamentul Disciplinar al UEFA, Mirel Matei Rădoi a fost suspendat şi nu mai poate exercita nicio funcţie în staff-ul echipei Steaua, în competiţiile europene, până nu va îndeplini criteriile prevăzute în articolul 36, în conformitate cu articolul 40.1.b) al Regulamentului de Licenţiere UEFA. În particular, el nu va mai avea voie să stea în zona tehnică în meciurile din competiţiile europene, până când criteriile prevăzute mai sus nu vor fi îndeplinite. Clubul român a fost amendat cu suma de 50.000 de euro”, se arată pe site-ul oficial al UEFA.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.