Mai multe persoane din Bolintin Vale au sunat la 112 și au cerut intervenția de urgență a polițiștilor, după ce un bărbat a ieșit în stradă și a început să lovească o butelie de gaze naturale, după care a amenințat că se sinucide.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj compus din patru polițiști și doi jandarmi care au încercat să îl liniștească pe bărbatul în cauza. La un moment dat, acesta și-a pus la gât un cuțit amenințând că se sinucide, moment în care polițiștii au vrut să îl imobilizeze. Din declarațiile celor prezenți la fața locului bărbatul agresiv și a vrut să îl lovească cu cuțitul pe unul dintre oamenii legii, dar a fost împușcat în picior.

Procurorul Mircea Dub de la Parchetul din Bolintin Vale a declara pentru EvZ că bărbatul în cauză a amenințat că se sinucide, și asta chiar în mijlocul unei străzi. ”A amenințat că se sinucide. Polițiștii i-au cerut să le predea arma dar acesta a refuzat și i-a atacat. A fost somat regulamentar și în cele din urmă a fost împușcat în picior. Ulterior a fost chemată o ambulanță și bărbatul a fost transportat la spital. Ulterior, vom face și încadrările de rigoare”, a declarat procurorul Mircea Dub.

„La data de 21.04.2020, Poliția Bolintin Vale a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o persoană a ieșit pe strada Palanca din orașul Bolintin Vale, cu o butelie și face scandal. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate. În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat 4 polițiști și 2 jandarmi, fiind identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 31 de ani, aflându-se în stare de ebrietate”, se arată într-un comunicat al Poliției Bolintin Vale.