Evenimentul Zilei > Actualitate > BREAKING NEWS. O legendă a televiziunii din România a murit! Accident terifiant. VIDEO
BREAKING NEWS. O legendă a televiziunii din România a murit! Accident terifiant. VIDEO

BREAKING NEWS. O legendă a televiziunii din România a murit! Accident terifiant. VIDEO

Cunoscutul regizor Tudor Axinte și soția sa au decedat în urma unui accident rutier ce a avut loc pe raza Bălteni, județul Iași.

Din păcate, regizorul Tudor Axinte și soția sa au decedat. Persoanele din autoturismul implicat în accident au fost conștiente. Soția regizorului a suferit multiple leziuni și a murit pe loc, iar regizorul a rămas prins sub mașină fiind resuscitat timp de o oră, însă medicii au fost nevoiți să constate decesul, scrie Cancan.

„În cursul zilei de duminică a avut loc un grav accident rutier, pe rază localității Balteni. Este vorba despre un impact frontal între un autoturism și o motocicletă. În urmă acestui incident au rezultat șase victime. Motociclistul, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stop cradio-respirator.

Un echipaj SMURD a încercat să îl resusciteze, timp de o oră. Soția acestuia a fost găsită decedată, cu leziuni multiple, fără indicație de resuscitare. În autoturism se aflau cinci persoane, toate conștiente”, a precizat prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iași.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: