Evenimentul ZileiJustitieCazul Caracal. Anunț terifiant. DIICOT a mai reținut o persoană. Cine este complicele lui Dincă

Cazul Caracal. Anunț terifiant. DIICOT a mai reținut o persoană. Cine este complicele lui Dincă

Cazul Caracal. Anunț terifiant. DIICOT a mai reținut o persoană. Cine este complicele lui Dincă
Procurorul șef al DIICOT a anunțat în urmă cu câteva momente că monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a avut un complice atunci când a răpit-o și violat-o pe Luiza Melencu.

Potrivit Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, Gheorghe Dincă ar fi avut un complice la răpirea și violarea Luizei Melencu.

DIICOT a anunțat că bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut astăzi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Porivit informațiilor adjunctului DIICOT, bărbatul nu avea antecedente penale și era un vecin care îl ajuta pe Gheorghe Dincă în gospodărie.

„Cu puțin timp în urmă, procurorii DIICOT, din cadrul structurii centrale, au reținut un inculpat acuzat de săvârșirea infracțiunii de viol, în formă agravată asupra victimei majore din dosarul menționat, infracțiune pedepsită de la cinci la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. Inculpatul, în vârstă de 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul cauzei la structura centrală”, a declarat Giorgiana Hosu.

„Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului Dincă Gheorghe şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.

În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord.

Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheorghe, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Doresc să precizez faptul că, bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil.”, a adăugat procurorul-șef interimar.

Potrivit procurorului-șef interminar DIICOT, pe 14 aprilie, ora 12:00, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, el a dus-o în casa sa. Bărbatul arestat astăzi a apărut din întâmplare la locul unde Luiza era ținută în mașină. Se pare că Dincă l-a lăsat pe bărbat să o violeze pe Luiza.

 


Accesează: