UPDATE: Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, rămâne internat în spital. Amintim că șeful Transporturilor a fost implicat într-un accident rutier. Nu mai puțin de șase mașini s-au ciocnit după ce, spun primele informații, șoferul lui Cuc a făcut o manevră neregulamentară.

Ministrul Transporturilor a suferit o fractură la o mână și va rămâne internat în spital susțin surse medicale citate de România TV.


Accidentul a avut loc în apropierea Gării de Nord, în timp ce ministrul Gabriel Cuc se deplasa spre guvern. Ministrul a fost rănit la o mână și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit unor surse.

„În cursul zilei de astăzi, autovehiculul în care se afla Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulație. Menționăm că Ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, a precizat Ministerul Transporturilor printr-un comunicat.

„În jurul orei 10.00, a avut loc un accident rutier pe Str. Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate două autoturisme în mișcare si patru staționate. În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager intr-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testați, rezultatul fiind zero”, a precizat și Poliția Rutieră.