Femeia suferă de mai mulți ani de probleme cardiace, iar acum, la 70 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament, dimpotrivă!, medicația i-a provocat și o succesiune de atacuri cerebrale care au necesitat intervenția rapidă a medicilor.

Surse din apropierea familiei ne-au descris situația sumbră în care se află Ionela Prodan la acest moment: ”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”.

Între viață și moarte

Aceleași surse ne-au povestit că artista are lângă ea în permanență nepoții. Copiii fiicei ei, Anamaria Prodan Reghecampf o veghează non-stop la spital și se roagă ca bunica lor să își revină.

Prima reacție a impresarei a fost să ascundă adevărul

Deși situația Ionelei Prodan era evidentă pentru apropiați, Anamaria a insistat în presă că mama ei este perfect sănătoasă. Motivul pentru care a făcut aceste declarații, cum că artista de muzică populară s-ar fi însănătoșit, a fost, probabil, pentru a-i proteja pe copiii ei și ai fotbalistului Laurențiu Reghecampf. Nicio secundă nu s-a pus problema ca femeia în vârstă de 70 de ani să nu știe ce suferință are în mod real și de ce se află pe mâna medicilor. Mai mult, Ionela Prodan s-a asigurat că averea este împărțită așa cum și-a dorit între cele două fiice ale sale și și-a informat familia despre ultimele ei dorințe.