Președintele Donald Trump a fost condamnat de o instanță din New York! Liderul de la Casa Albă este obligat să plătească o amendă de două milioane de dolari deoarece s-a folosit în scopuri personale de fondurile fundației sale!

Întreaga presă de peste Ocean relatează despre ultima lovitură încasată de Trump. Conform CNN, un tribunal din New York l-a condamnat pe președintele Americii să plătească două milioane de dolari pentru că și-a finanțat campania din Iowa, în 20156, cu fonduri de la fundația sa caritabilă.

Magistrații au considerat că Donald Trump „și-a încălcat datoria de încredere” atunci când a luat banii strânși de fundație pentru veteranii de război americani și i-a folosit în campania din Iowa.

Judecătorul Saliann Scarpulla a notat în decizie și că acest caz a fost soluționat pe baza unui acord amiabil. Cu toate acestea, Trump și avocații săi continuă să susțină că decizia a fost una motivată politic, având în spate opoziția democrată!

Fundația „Donald J Trump” a fost închisă acum un an, după ce o investigație a procurorilor americani a arătat că organizația funcționa, de fapt, ca un „carnet de cecuri” pentru interesele personale ale președintelui Trump! Pe scurt, era bușculița șefului statului.