De asemenea, în interiorul unui butoi metalic din curtea lui Gheorghe Dincă au fost găsiți 21 de dinți și mai multe bijuterii.

Suspectul le-a declarat anchetatorilor că în timpul zilei de joi, atunci când Alexandra a lansat cele trei apeluri către numărul de urgență 112 ar fi fost la piață, după care ar fi dezmembrat mai multe piese auto, iar apoi ar fi dat foc mai multor haine pentru a se proteja de țânțari.

UPDATE 20:02 / Până în acest moment, Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de minori și viol, asta după ce, donform surselor din anchetă, Alexandra le-ar fi confirmat polițiștilor în timpul unuia dintre apelurile la 112 faptul că a fost bătută și violată.

Din rechizitoriul care a stat la baza emiterii mandatului de arestare pentru 30 de zile mai reiese că fata de 15 ani a oferit detalii exacte despre situația în care se afla: a spus unde se află, că vede din interiorul casei un brad mare, o mașină, dar și o platformă cu fiare vechi, l-a descris pe suspect și a spus că a fost bătută și violată.

Din alte informații reiese că oasele și cenușa găsite în locuința presupusului criminal, despre care există informații că ar fi de proveniență umană, sunt vechi, ceea ce îngreunează ancheta.

Știre inițială:

Medicii legiști anunță că oasele care au fost găsite în casa suspectului din cazul fetelor dispărute în orașul Caracal sunt umane, aceasta fiind prima confirmare oficială în acest sens.

Surse din sistemul judiciar au declarat pentru că fragmentele de oase găsite în locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal au ADN uman. Aceasta este prima informație venită din surse oficiale care confirmă că bărbatul de 66 de ani are cunoștință de o crimă.

Acesta a refuzat în cadrul audierilor să recunoască vreuna din fapte și susține că nu le cunoaște pe cele două fete de a căror dispariție este considerat responsabil.

În afara celor găsite pe proprietatea suspectului, scafandrii au mai făcut o descoperire astăzi pe fundul unei ape din apropierea casei lui Dincă. Conform Antena 3, scufundătorii au scos la suprafață o geantă cu haine, dar și alte oase a căror proveniență rămâne de stabilit.

Te-ar putea interesa și: