Amintim că Alina Vidican locuieşte în Statele Unite ale Americii, la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo.

Conform ultimelor informaţii puse la dispoziţie de autorităţile sanitare din Florida, unul din 3 copii americani are Covid-19.

În SUA, penultima soţie a lui Borcea se ocupă un restaurant, o afacere lăsată de omul de afaceri după divorțul din noiembrie 2016.

„Însoțită de George Alexandru și de Gloria Elena, Alina Vidican se protejează cum poate de efectele pandemiei de coronavirus, care creat panică peste Ocean.

În Florida, statul în care locuiește Alina cu cei doi copii, situația este alarmantă”, arată jurnaliştii de la wowbiz.ro.

Altfel, Alina Vidican a atras atenţia tabloidelor recent, când a schimbat meniul românesc la restaurantul din Miami.

„L-a asezonat cu tot felul de mâncăruri tradiționale românești mai ales din zona de vest a României.

Pe lângă ciorba de burtă sau mămăliguța cu brânză, Alina a adăugat o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul.

De asemenea a umblat și la băuturi, țuica sau pălincă, vinuri scumpe, românești”, mai arată sursa citată.

După 5 ani de căsnicie, Cristian Borcea şi Alina Vidican au decis că este timpul să se despartă, iar separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba.

Acolo era încarcerat fostul acţionar de la Dinamo după celebra condamnare din Dosarul Transferurilor, scandal care a atins mai multe nume grele din fotbalul nostru.

Totuşi, cei doi au rămas în relații bune cu toate că după ce s-a eliberat, în toamna anului trecut, Borcea se căsătorea Valentina Pelinel.

Prima soţie a omului de afaceri a fost Mihaela Borcea, alături de care a stat 22 de ani. Din căsnicia lor au rezultat 3 copii.

Borcea a declarat de mai multe ori că îşi iubeşte enorm toţi copiii, iar când unul dintre aceştia suferă, el suferă enorm şi este extrem de afectat.

sursa: wowbiz.ro