Evenimentul Zilei > Actualitate > Borcea a lovit din nou. TESTARE ADN, Presa tabloidă este în alertă. Picanterii în premieră
Borcea a lovit din nou. TESTARE ADN, Presa tabloidă este în alertă. Picanterii în premieră

Borcea a lovit din nou. TESTARE ADN, Presa tabloidă este în alertă. Picanterii în premieră

Unul dintre apropiații familie Geambașu, Cristi Borcea, l-a convins pe Călin de faptul că Mălina Olinescu ar fi fost sora lui vitregă.

Informația a apărut de curând în spațiul public. Relația strânsă de prietenie dintre Călin Geambașu și regretata cântăreață este binecunoscută. 

„Eram invitat la o emisiune. Cristi era printre cei din public. M-a întrebat dacă mai avem vreun dubiu, pentru că noi clar am fi frați. (…) A zis că ni se potrivesc vocile, asemănare… Noi am corelat alte aspecte. Nu știam de testare ADN pe atunci,” a explicat Călin Geambașu, la emisiunea XNS, potrivit Spynews.ro.

Tatăl lui Călin Geambașu a intervenit și el în aceast nou scandal. Acesta a declarat că fiul său i-a spus în mai multe rânduri că simte că Mălina ar fi sora sa, dar nu a dorit să precizeze dacă a avut o relație intimă cu mama fostei srtiste, cunoscuta Doina Spătaru.

„Cristi e un băiat drăguț, un prieten al nostru și o fi aruncat și el o vorbă. Cu toții ne purtam cu Mălina ca un bibelou. (…) Acum 4-5 ani, mi-a zis Călin odată, ‘Măi, tată, îmi place Mălina atât de mult’. Altă dată mi-a spus că așa de bine o simte, parcă ar fi sora lui," a precizat Petre Geambașu.