Evenimentul Zilei > Actualitate > Borcea, de 9 ori tătic, varsă lacrimi în penitenciar
Borcea, de 9 ori tătic, varsă lacrimi în penitenciar

Borcea, de 9 ori tătic, varsă lacrimi în penitenciar

Devenit din nou tată, a noua oră, Cristi Borcea a asistat la telefon la nașetrea gemelelor sale cu Valentina Pleinel. Milionarul a treewcut de la agonie la extaz, scrie Cancan.ro.

Revenit după gratii după o condamnare de cinci ani, primită în dosarul retrocedărilor ilegale, fostul acționar al lui Dinamo a izbucnit în plâns, la telefon, în momentul nașterii gemenelor sale. Valentina pelinel, iubita lui Borcea, a născut vineri, două fetițe de 3,2 kilograme, respectiv 2,9, care au primit nota 10 la naștere, conform aceleiași surse.

Potrivit unor surse autorizate, Cristian Borcea a izbucnit în lacrimi în penitenciar. “A plâns prin telefon în timp ce i se nășteau gemenele. Era, pur și simplu, distrus. Ar fi vrut să fie prezent, dar nu a avut cum. Ar fi vrut să le strângă în brațe atât pe fetițe, cât și pe soția lui. A fost devastat, nu mai era omul pe carte l-am cunoscut. A plâns prin telefon atunci când l-a sunat Valentina și i-a dat vestea că a născut”, a spus, pentru cancan.ro o persoană care s-a aflat lângă Cristian Borcea în momentul în care a devenit, din nou, tătic.