Evenimentul Zilei > Actualitate > BONNIE AND CLYDE de ROMÂNIA! INFRACTOR sub acoperire a vrut sa fugă din ţară în complicitate cu soţia
BONNIE AND CLYDE de ROMÂNIA! INFRACTOR sub acoperire a vrut sa fugă din ţară în complicitate cu soţia

BONNIE AND CLYDE de ROMÂNIA! INFRACTOR sub acoperire a vrut sa fugă din ţară în complicitate cu soţia

Bărbatul s-a dat drept avocat şi a înşelat mai mulţi oameni, în urma acestor fapte, acesta a fost condamnat la inchisoare, însă individul la aflarea acestei veşti a decis să părăsească ţara alături de soţie.

Ionuţ Marian Manea, a fost depistat sâmbătă, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Constanţa împreună cu poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia- Garda de Coastă. 

Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani şi 3 luni pentru Ionuţ Marian Manea, în vârstă de 38 de ani pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi exercitare fără drept a unei profesii.

În noaptea de vineri seară, Manea s-a decis, să fugă din ţară alături de soţie. Acesta a elaborat un plan în care soţia acestuia să ocupe locul şoferului, iar el să fie un simplu călător, care trece fără ca nimeni sa îl observe.

La Vama Veche, la control, Manea a încercat să stea cât mai liniștit și să nu atragă atenția, precizând doar că pleacă în Bulgaria, într-o scurtă vacanță. Dar a fost imediat identificat, iar acum se află la închisoare.

Ionuț Marian Manea este așa-zisul avocat din „Baroul lui Bota", judecat pentru înşelăciune în două dosare. În primul dosar, înregistrat la instanțe încă din ianuarie 2014, victime au fost mai multe persoane, între care şi un poliţist local din Constanţa.

 Potrivit părţilor vătămate, Marian Ionuţ Manea se dădea drept avocat, a luat banii clienţilor, dar nu putea face nimic întrucât nu era primit în sala de judecată.

 Manea a continuat să comită înșelăciuni, dar și să posteze pe internet: 
“Sunt avocat în baroul constituţional şi nu îmi puteţi interzice să intru în sala de judecată . Vizitaţi site-ul www.bota.ro , secţiunea tabloul avocaţilor şi veţi găsi următoarele date: Manea Marian – Ionuţ – avocat stagiar, înscris în Baroul Constanţa la data de 11.10.2007, cu sediul profesional în Hârşova, strada Revoluţiei, nr. 39, bl. A1, sc. B, et. 1, ap. 1, judeţul Constanţa, prin cabinet de avocat, având dreptul de a pune concluzii la judecătorii”, spunea el la finele lunii ianuarie 2014. Menționăm că baroul lui Bota, condus de avocatul Pompiliu Bota, este cunoscut ca un „barou paralel” intrând de mai multe ori în conflict cu lumea magistraţilor. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: