Evenimentul Zilei > Justitie > BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS
BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS

BOMBĂ ÎN PSD! Tudose A FOST DENUNŢAT LA DNA. Planul lui Dragnea SE POATE NĂRUI. Rămâne de văzut CE REACŢIE VA AVEA IOHANNIS

Surse juritice aduc la lumină detalii surprinzătoare despre Mihai Tudose, unica propunere PSD pentru funcția de prim-ministru, în locul lui Sorin Grindeanu.

Jurnaliștii de la Comisarul.ro scriu că Mihai Tudose a fost denunțat la DNA de Ilie Carabulea. Pentru suma de 300.000 de euro! Mai mult, numele lui Tudose apare pe agenda cu sume date de Carabulea la diverși.

Iată informaţiile în exclusivitate prezentate de sursă amintită mai sus. „A fost membru al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, comisie care a votat (printre care şi el) şi modificat nivelul de vechime necesar pentru a deveni membru neexecutiv la ASF (acum 3 ani) pentru a-l putea ajută pe Marian Mîrzac (arestat în dosarul Carpatica-Carabulea) să devină membru în conducerea ASF (lucru care s-a şi realizat).

Informație-ȘOC despre viitorul premier al României! MIHAI TUDOSE, ultimul nume vehiculat pentru postul de PRIM-MINISTRU. A fost acuzat de PLAGIAT!

De menţionat este că Marian Mîrzac a fost director general la Carpatica Asig. Carabulea l-a susţinut pe Mîrzac în conducerea ASF şi este de notorietate prietenia dintre Tudose şi Carabulea. Mîrzac nu îndeplinea condiţiile de vechime la ASF astfel că l-a contactat pe Tudose iar acesta a demarat modificarea legislativă pentru modificarea condiţiilor de vechime contra unor sume şi favoruri. Există documente (dar mai târziu).  Carabulea, Mîrzac şi alţii au fost arestaţi pentru această situaţie, Tudose a scăpat şi nu a mai răsuflat nimic. 

Dragnea A FOST ATACAT DUR de Ciutacu: ,Mă gândesc să mă p.. împotriva vântului și să țin cu Tudose”

Şi mai sunt multe de spus, există şi dovezi (apare inclusiv în agenda lui Carabulea). De menţionat este şi faptul că la ultima declaraţie, Carabulea l-a denunţat pe Tudose pentru şpăgile primite (300.000 euro) pentru susţinerea de la ASF. Susţinere pe care a şi primit-o.” 

 

Procurorii cer pedepse maxime pentru Ilie Carabulea, Dan Radu Ruşanu şi Marian Mîrzac în dosarul despre care se vorbeşte în „info” de mai sus Procurorul de şedinţa al DNA a cerut la ultimul termen în apel în dosarul ASF-Carpatica, pedepse maxime pentru omul de afaceri Ilie Carabulea, fostul şef al ASF Dan Radu Ruşanu şi fostul membru în conducerea instituţiei Marian Mîrzac, precum şi condamnarea la pedepse cu executare a tuturor celorlalţi inculpaţi, chiar şi a celor care pe fond au fost condamnaţi cu suspendare sau achitaţi. 

LA final, omul de afaceri Ilie Carabulea, care a fost condamnat în prima instanţa la 6 ani şi 6 luni de închisoare, a declarat că a fost supus unui linşaj mediatic.

Citește mai multe despre ancheta Comisarul.ro AICI 

​Tudose şi SECRETELE SOŢIEI SALE. Sunt în joc MILIOANE DE EURO. Detalii explozive