„Meghan Markle va fi mamă pentru a doua oară”, cel puţin asta susţinte fosta confidentă a prinţesei Diana şi o apropiată a Casei Regale.

De luni de zile, ducii de Sussex şi micuțul Archie își construiesc noua viață departe de Casa Regală. Mai întâi s-au stabilit în Canada, iar acum în California, mai precis în oraşul natal Los Angeles. Departe de problemele de la Palat. Încă nu şi-au găsit o casă a lor, din acest motiv au ales să stea cu chirie într-un conac izolat pe una din colinele exclusiviste aproape de Hollywood.

Dar, conform confidentei Dianei, Debbie Frank, Meghan poate naște în curând un al doilea copil

Debbie Frank, noteză leggo, pe lângă faptul că era prietenă, a fost și astrologul Prinţesei Diana. Acum, Frank urmărește fiecare mişcare a ducecesi de Sussex şi lansează previziunile despre Meghan care par a fi clare din punctul său de vedere: Soţia lui Harry ar putea da naștere celui de al doilea copil în decembrie și anunțul ar putea fi făcut în vara aceasta.

În acest moment, nu ar exista nicio confirmare oficială

Dar, potrivit astrologului vedetelor, Meghan ar fi însărcinată deja: „ Odată cu blocajul din cauza pandemiei de coronavirus – explică Frank – Meghan Markle a avut mai mult timp să petreacă cu Harry și este mai puțin stresată de când a plecat din Marea Britanie. Astrele sunt favorabile ei”,  concluzionează experta.

„Meghan va avea un al doilea copil foarte curând, iar nașterea lui o va pune din nou în centrul unui nou capitol din viața sa„,  a mai declarat astrologul. Şi… să nu uităm tabloidele care vor avea grijă să fie pe urmele lui Meghan aşa cum au făcut-o pe tot parcursul perioadei  în care a ea şi Harry au locuit la Palatul Regal.  Aşa că… aşteptăm anunţul oficial despre o posibilă nouă sarcină a Ducesei de Sussex.